Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
massage Budapest
agentur wien
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Partnerek:
Keresőmarketing ügynökség
Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Intim wax Demecser Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Intim wax Demecser Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Az intim gyantázás


Az intim gyantázás vagy bikini gyantázás a szemérem régióban történő szőrtelenítés módszere. Ez magában foglalja a meleg vagy hideg viaszt a nem kívánt szőrzet eltávolítására a bikinivonalról, a szeméremtestről és néha a fenékről. Az intim gyantázás személyes ápolási választás, amelyet egyesek esztétikai vagy higiéniai okokból előnyben részesítenek.

Az intim gyantázás


Az intim gyantázás vagy bikini gyantázás a szemérem régióban történő szőrtelenítés módszere. Ez magában foglalja a meleg vagy hideg viaszt a nem kívánt szőrzet eltávolítására a bikinivonalról, a szeméremtestről és néha a fenékről. Az intim gyantázás személyes ápolási választás, amelyet egyesek esztétikai vagy higiéniai okokból előnyben részesítenek.

Az intim gyantázásnak különböző stílusai vannak, többek között:

Bikinivonal viasz: Ez magában foglalja a szőrszálak eltávolítását a bikinivonal területéről, hogy tiszta és takaros megjelenést kölcsönözzenek bikini vagy fehérnemű viselésekor.

A brazil gyantázás az intim gyantázás egyik fajtája, amely magában foglalja szinte az összes szeméremszőrzet eltávolítását, beleértve az elülső, a hátsó és a fenék közötti szőrzetet is. A brazil viasz egy kis szőrcsíkot vagy háromszöget hagy a szemérem területén, de a stílus a személyes preferenciáktól függően változhat. Sima és szőrtelen eredményt biztosít, amit egyesek higiéniai, esztétikai vagy személyes kényelmi okokból kedvelnek.

A brazil gyantázást általában képzett esztétikus vagy gyantázó szakember végzi szalonban vagy gyógyfürdőben. Az eljárás során forró vagy meleg viaszt viszünk fel a kívánt területekre, egy ruhacsíkot helyezünk a viaszra, majd gyorsan eltávolítjuk a csíkot a haj növekedésével ellentétes irányban. Ez kihúzza a szőrt a gyökérből, ami a borotválkozáshoz képest hosszabb ideig tartó szőrtelenítést eredményez.

Brazíliai viasz beszerzése előtt fontos, hogy a haja megfelelő hosszúságú legyen a gyantázáshoz, általában körülbelül negyed hüvelyk hosszú. Javasoljuk továbbá a bőr előzetes leradírozását az elhalt hámsejtek eltávolítása és a benőtt szőrszálak megelőzése érdekében.

A gyantázási folyamat során kellemetlen érzés vagy fájdalom tapasztalható, mivel a szőrt eltávolítják a gyökérből. A fájdalom azonban általában átmeneti és gyorsan elmúlik. A gyantázás után az esztétikus nyugtató lotionokat vagy krémeket alkalmazhat az esetleges irritáció vagy bőrpír enyhítésére.

A gyantázás után egy-két napig elengedhetetlen, hogy kövesse az esztétikus által adott utókezelési utasításokat, például kerülje a forró fürdőt vagy zuhanyozást, a túlzott izzadást és a szűk ruházatot az irritáció vagy fertőzés megelőzése érdekében. A rendszeres hámlasztás és hidratálás segíthet megőrizni a simaságot és megelőzni a benőtt szőrszálakat a gyantázások között.
A brazil gyantázás népszerű választás azok számára, akik a teljesen szőrtelen intim területet részesítik előnyben. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a szőrtelenítés szintje és stílusa a személyes preferenciáktól függően változhat. Egyesek választhatnak egy teljes brazil viaszt, amely eltávolítja az összes szőrt a szeméremtestről, míg mások választhatnak egy módosított változatot, amely több szőrt hagy maga után, vagy egy meghatározott mintát vagy formát követ.

Brazíliai gyantázás előtt tanácsos egyeztetni egy tapasztalt kozmetikussal. A konzultáció során megbeszélheti a kívánt stílust, aggályait, és felteheti az eljárással kapcsolatos kérdéseit. Az esztétikus elmagyarázza a folyamatot, beleértve az általuk használt viasz típusát, az alkalmazott technikát és a várható eredményeket.

A gyantázás során az esztétikus általában arra kér, hogy feküdjön le egy kényelmes asztalra, és gondoskodjon a magánélet tiszteletben tartásáról. Megtisztítják a területet, egyszerre meleg viaszt visznek fel kis részekre, majd gyorsan eltávolítják a viaszt a nem kívánt szőrrel együtt. Az eljárást addig ismételjük, amíg a kívánt terület teljesen szőrtelenné válik.

Normális, ha a gyantázási folyamat során kellemetlen érzést tapasztalunk, amikor a szőrt kihúzzák a gyökérből. A fájdalom azonban általában rövid és gyorsan elmúlik. Ha elviselhetetlennek találja a fájdalmat, közölheti ezt az esztétikussal, aki olyan technikákat alkalmazhat, amelyek minimalizálják a kényelmetlenséget, például a viasz eltávolítása után azonnal nyomást gyakorolnak a területre.

A gyantázás után az esztétikus nyugtató krémet vagy gélt alkalmazhat a bőrpír vagy irritáció csökkentése érdekében. Utókezelési utasításokkal is elláthatják Önt, amely magában foglalhatja a szűk ruházat, a forró fürdők vagy az úszómedencék elkerülését egy-két napig, hogy a bőr helyreálljon.

Fontos megjegyezni, hogy mindenkinek más a bőre, és néhány személy átmeneti bőrpírt, érzékenységet vagy enyhe duzzanatot tapasztalhat a brazil viasz után. Ha érzékeny bőre van, vagy bármilyen fennálló bőrbetegsége van, a legjobb, ha előtte értesíti a kozmetikust, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megteszik a megfelelő óvintézkedéseket és megfelelő termékeket használnak.

A megfelelő higiénia és az utókezelési utasítások betartása segít minimalizálni a fertőzés vagy irritáció kockázatát. A rendszeres hámlasztás és hidratálás segíthet megelőzni a benőtt szőrszálakat és megőrizni a sima, egészséges bőrt a gyantázások között.

Ne feledje, hogy a brazil gyantázás személyes döntés, és fontos, hogy kényelmes legyen az eljárás, és közölje preferenciáit és aggályait az esztétikussal. Egy jó hírű szalon vagy gyógyfürdő és egy tapasztalt kozmetikus választásával professzionális és kielégítő brazil gyantázási élményt biztosíthat.
Érdemes megjegyezni, hogy az intim gyantázás, beleértve a brazil gyantázást is, személyes döntés, és mindenki kényelmi szintje és preferenciái eltérőek lehetnek. Ha brazil viasz beszerzését fontolgatja, javasoljuk, hogy konzultáljon egy professzionális esztétikussal, hogy megbeszélje a folyamatot, az utókezelést, és megválaszolja az esetlegesen felmerülő kérdéseit vagy aggályait.

<-- Vissza a Intim wax Demecser Szabolcs-Szatmár-Bereg megye blog oldalra!

További cikkek