Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink
massage Budapest
agentur wien
Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Partnerek:
Keresőmarketing ügynökség
Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Online oldalak patronálása: Tanácsok az internetes vásárláshoz! Mindszentgodisa Baranya megye

Online oldalak patronálása: Tanácsok az internetes vásárláshoz! Mindszentgodisa Baranya megye
Szeretnék pénzt spórolni az online vásárláskor, de nem tudom, hogyan? Nem vagy egyedül, barátom, hiszen a legtöbb embernek, aki az interneten vásárol, fogalma sincs arról, hogyan tegye olcsón. Ezért írtuk ezt a cikket, hogy tele legyen olyan titkokkal, amelyeket tudnod kell.
  Online oldalak patronálása: Tanácsok az internetes vásárláshoz!

Szeretnék pénzt spórolni az online vásárláskor, de nem tudom, hogyan? Nem vagy egyedül, barátom, hiszen a legtöbb embernek, aki az interneten vásárol, fogalma sincs arról, hogyan tegye olcsón. Ezért írtuk ezt a cikket, hogy tele legyen olyan titkokkal, amelyeket tudnod kell.

Légy különösen óvatos, amikor a közösségi médiában keresel vásárlási ajánlatokat. Bár ez egy nagyszerű módja annak, hogy értesítést kapjon az akciókról és a kupon-kódokról, a közösségi média fiókokat könnyen megszemélyesíthetik, vagy akár egyenesen meg is hackelhetik. Szerezd meg az infókat a közösségi hálózatokon, majd menj közvetlenül az említett üzlet főoldalára, hogy kereket oldj és alkudj.

Iratkozz fel kedvenc online áruházaid hírlevelére. Sokszor az online áruházak napi, heti vagy havi hírleveleket küldenek különleges eladásokat, kedvezményeket és ajánlatokat tartalmazó hírleveleket. Ha szeretsz spórolni, lehet, hogy remek ajánlatokat találsz olyan termékekre, amelyeket amúgy is meg akartál volna vásárolni.

Sok cég kínál promóciós kódokat, amelyekkel ingyenes szállítást vagy bizonyos százalékos kedvezményt kaphatsz a teljes összegből, de lehet, hogy keresgélned kell, hogy megtaláld ezeket a kódokat! Keress rá a cég nevére és a "promóciós kód" kifejezésre, hogy megnézd, mit találsz.

Online vásárláskor mindig mentsd el vagy nyomtasd ki a megrendelés visszaigazolásának egy példányát. Ha nincs nyomtatód, ezt az oldalt akár könyvjelzőbe is teheted. Ha valami történne, hasznos lesz, ha megvan a rendelés száma, a termék leírása.
Ha meglátsz egy terméket, amelyet online szeretnél megvásárolni, de egy kicsit kevesebbet szeretnél fizetni, add hozzá a kosaradhoz. A legtöbb üzlet elmenti a kosaradba tett termékeket, így rendszeresen beugorhatsz, és ellenőrizheted, hogy nem csökkent-e az ár. Csak ne várj túl sokáig. Előfordulhat, hogy a kívánt termék eltűnik.

A legjobb, ha hitelkártyával vásárolsz online. A legtöbb hitelkártyához tartozik egy védelmi terv arra az esetre, ha ellopnák az adataid A bankod valószínűleg visszaadja a pénzed, ha rossz terméket vásároltál hitelkártyával, míg ha bankkártyát használtál, akkor teljes mértékben az eladótól függ, hogy visszakapod-e a pénzed.


Iratkozz fel olyan online közösségekre, amelyek az online alkuk felkutatására összpontosítanak. A fórumtagok közzéteszik legjobb akciós találataikat és napi ajánlataikat, hogy a többi tag is élvezhesse azokat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy naprakészen értesülj n az összehasonlító vásárlásokról.


Mindenképpen keress jó kuponkódokat bármire, amit meg szeretnél vásárolni. Számos weboldal tart fenn kuponkód-katalógusokat különböző népszerű weboldalakhoz. Ha ezeken az oldalakon nem találsz valamilyen kuponkódot, egyszerűen keress rá egy keresőmotor segítségével a termék nevére és a "kuponkódok" szóra. Lehet, hogy így megtalálhatod az ajánlatot.

Ezekkel a titkokkal a kezedben, amelyekről az online áruházak nem akarják, hogy tudj, könnyen elkezdhetsz spórolni a vásárlásaidon. Csak annyit kell tenned, hogy használod őket, a többi magától jön. 

<-- Vissza a Online oldalak patronálása: Tanácsok az internetes vásárláshoz! Mindszentgodisa Baranya megye blog oldalra!

További cikkek